Președintele Comisiei pentru învațământ din Camera Deputaților: Am lansat Campania #înbănci pentru a promova menținerea școlilor deschise pe tot parcursul anului școlar

Eu nu sunt de acord cu închiderea școlilor și sunt convinsă că și mulți dintre voi aveți aceeași părere – 𝗣𝗿𝗶𝗻 𝗖𝗮𝗺𝗽𝗮𝗻𝗶𝗮 #înbănci, 𝗶n𝗻𝗰𝗲𝗿𝗰𝗮̆𝗺 𝘀𝗮̆ 𝗮𝘁𝗿𝗮𝗴𝗲𝗺 𝗮𝘁𝗲𝗻ț𝗶𝗮 𝗮𝘀𝘂𝗽𝗿𝗮 𝗶𝗺𝗽𝗼𝗿𝘁𝗮𝗻𝘁̦𝗲𝗶 𝗽𝗲 𝗰𝗮𝗿𝗲 𝘂𝗻 𝗽𝗮𝗿𝗰𝘂𝗿𝘀 𝗲𝗱𝘂𝗰𝗮ț𝗶𝗼𝗻𝗮𝗹 𝘀𝗮̆𝗻𝗮̆𝘁𝗼𝘀 îl 𝗮𝗿𝗲 𝗽𝗲𝗻𝘁𝗿𝘂 𝗰𝗼𝗽𝗶𝗶. Facem un apel către cei care au lacătul în mână și se pregătesc să încuie din nou instituțiile de învățământ. Lăsați „liber” la educație! Țineți școlile deschise., transmite preşedintele Comisiei de învăţământ din Camera Deputaţilor, Natalia Intotero, printr-un comunicat de presă.

Intotero face un apel pentru menținerea școlilor deschise: ELEVII TREBUIE SĂ RĂMÂNĂ #ÎNBĂNCI!

”Nici nu a început bine anul școlar, că deja avem 15 unități de învățământ închise în toată țara. Ministrul educației, care ar trebui să vegheze asupra actului educațional românesc, amenință că în octombrie sunt șanse foarte mari ca elevii să învețe din nou, exclusiv, din fața monitoarelor și tabletelor. Este al 3-lea an școlar consecutiv când se apelează la această măsură, fapt care demonstrează că în afară de certuri politice, cei aflați la guvernare nu știu să facă altceva.

IntoteroAm lansat Campania #înbănci pentru a promova menținerea școlilor deschise pe tot parcursul anului școlar. Elevii se pot dezvolta personal și educațional doar dacă rămân în sălile de clasă, interacționând cu colegii și cadrele didactice. Soluții există, dar trebuie și voință.

Testarea periodică și non-invazivă a elevilor și cadrelor didactice, precum și o colaborare mai strânsă între direcțiile sanitare publice și inspectoratele școlare județene sunt măsurile care pot asigura un an școlar normal pentru elevi. În cazul de la Afumați, s-a văzut clar că instituțiile statului nu comunică între ele, iar acest lucru trebuie corectat urgent.”, mai transmite Natalia Intotero în comunicatul de presă.

Intotero: Vă invit să vă alăturați campaniei noastre în mediul online. Împreună, putem să îi convingem pe cei cu lacătul în mână că nu închiderea școlilor este soluția. Lăsați școlile deschise! Elevii trebuie să rămână #înbănci!

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati