Președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, a primit Titlul de Membru de Onoare al Filialei Prahova a PUSL

Filiala Prahova a Partidului Umanist Social Liberal (PUSL) și-a desemnat, astăzi, în cadrul Conferinței de alegeri, conducerea cu care va intra în alegeri. Președintele executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, a primit Titlul de Membru de Onoare al Filialei Prahova a PUSL, ”pentru exemplul pe care l-a oferit tuturor ca bun primar, extraordinar familist, adevărat creștin, om al FAPTELOR și, nu în ultimul rând, ca luptător, cu ONOARE, DEMNITATE ȘI CURAJ, pentru DREPTATE”, potrivit ecopolitic.ro.

Noua echipă este condusă de președintele Marius Constantin, valorosul primar al orașului Băicoi, un om care întruchipează perfect deviza umanistă ”Fapte, nu vorbe!”.

Lucrările conferinței, în cadrul căreia a fost ales Biroul Executiv Județean format din 33 de membri, au fost conduse de doamna deputat Grațiela Gavrilescu, președintele BEX PUSL.

La evenimentul desfășurat la Ploiești au participat, în calitate de invitați, președintele PSD Prahova, domnul prefect Virgiliu Nanu, domnul senator Radu Oprea – Ministrul Economiei, Antreprenoriatului și Turismului, doamna senator Laura Moagher, doamna deputat Rodica Paraschiv și domnul deputat Bogdan Toader.

De asemenea, au fost prezenți membrii Biroului Executiv PUSL, președintelui executiv al PUSL, Cristian Popescu Piedone, fiindu-i conferit, cu acest prilej, Titlul de Membru de Onoare al Filialei Prahova a PUSL, ”pentru exemplul pe care l-a oferit tuturor ca bun primar, extraordinar familist, adevărat creștin, om al FAPTELOR și, nu în ultimul rând, ca luptător, cu ONOARE, DEMNITATE ȘI CURAJ, pentru DREPTATE”.

Președintele Cristian Popescu Piedone, alături de care s-au aflat doamna deputat Grațiela Gavrilescu și domnul Marius Constantin, președintele nou ales al PUSL Prahova, au anunțat susținerea candidaturii domnului prefect Virgiliu Nanu, liderul PSD Prahova, pentru funcția de președinte al Consiliului Județean, la apropiatele alegeri.

”Colaborarea din ultimii patru ani, în domeniul administrației locale, în Consiliul Județean, în consiliile locale, ca și cea avută cu colegii mei din Grupul Social-Democrat, din Parlament, ne-au determinat să susținem candidatura domnului Corneliu Nanu, ca o garanție pentru cetățenii din localitățile unde alianța PSD-PUSL a avut putere de decizie că proiectele începute vor continua și vor fi urmate de altele noi, dar și ca o speranță, în acest an electoral, pentru ceilalți, că alianțele politice pot funcționa onest, spre binele comunității, atunci când sunt făcute de oameni de cuvânt.” a declarat Grațiela Gavrilescu, președintele BEX PUSL.

La finalul evenimentului, prin rezoluție, PUSL Prahova a dat semnalul unității în fața forțelor populist-extremiste, printr-un ”Apel către clasa politică”:

 (… PUSL vă cheamă, astăzi, la trezirea sufletului nostru!

Să fim fermi în apărarea drepturilor noastre, cu demnitate, onoare și curaj, iar acestea, cu siguranță, vor fi respectate!

Dacă vrem respect din partea altora, trebuie, în primul rând, să ne respectăm pe noi înșine și între noi!

Astfel, ne vom putea  impune drepturile constituționale și acasă, și dincolo de granițe!

Dumnezeu să fie cu noi și cu România!”

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati