Președintele Forța Dreptei București, Antonel Tănase: „Astăzi PNL a respins ordinea de zi a ședinței de consiliu general boicotându-l pe Nicușor Dan”

1
261
Astăzi, după ce Nicușor Dan a dat încă de dimineață o amendă de 35 de milioane de euro proprietarilor din zona retrocedată a parcului IOR, trebuia să aibă loc o importantă ședință de Consiliu General al Capitalei. Aceasta a fost anulată și Antonel Tănase explică și motivul. Se pare că mai mulți consilieri nu au votat ordinea de zi care fusese de altfel anunțată cu câteva zile înainte.
  • „Astăzi PNL a respins ordinea de zi a ședinței de consiliu general boicotându-l pe Nicușor Dan. Actualul primar este singurul primar serios, onest care nu se ocupă de jocuri politice, jocuri de imagine sau de bani dați de pomană prin vouchere și măsuri populiste.

De fapt, PNL boicotează astfel pe toți cetățenii bucureșteni care vor suferi la iarnă, care nu vor avea în continuare apă caldă și care vor sta ore în șir în aglomerația din trafic. Nu fac decât să sisteze modernizarea și dezvoltarea orașului, fără să propună idei sau soluții alternative, trădând astfel electoratul bucureștean preponderent de dreapta.”, scrie Antonel Tănase pe pagina sa de Facebook.

În aceste condiții sunt slabe șansele echipa care îl susținea pe Nicușor Dan în CG să o mai facă până la alegeri.

„Prin acest gest, PNL merge la braț cu PSD și creeaza o nouă majoritate și în București, care la fel ca și guvernul este împotriva cetățenilor, mai ales împotriva celor din clasa de mijloc. Aceasta viitoare majoritate va bloca accesul la o viața normală și civilizată în capitală.

Forța Dreptei București îl susține pe Nicușor Dan și îi susține toate proiectele de modernizare și eficientizare a resurselor pentru a asigura bunul mers al administrației. Este primul primar general care gestionează cu atenție și responsabilitate problemele lăsate de izbeliște de peste jumătate de secol de socialiști și care încă achită datoriile fostei administrații.

Forța Dreptei are soluții, iar prin polul de dreapta pe care îl propunem pentru alegerile din 2024, vom susține proiectele actualului primar general în beneficiul locuitorilor din Bucuresti.”

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.