Președintele PNL, Nicolae Ciucă, despre candidatura liberală la Primăria Capitalei: PNL a pornit o activitate de sondare

Premierul Nicolae Ciucă afirmă, întrebat dacă PNL a luat o decizie cu privire la viitorul candidat pentru Primăria Capitalei, că partidul nu a luat încă o decizie cu privite la candidaturile pentru alegerile locale din 2024 în marile oraşe, relatează News.ro.

Întrebat sâmbătă, dacă PNL a decis cu privire la viitorul candidat pentru Primăria Capitalei, în contextul în cate fostul edil Gabriela Firea a anunţat deja intenţia de a intra în cursa electorală pentru un nou mandat din 2024, preşedintele PNL a răspuns că partidul nu a decis cu privire la candidaturi.
„Până în acest moment, nu am discutat pe cine susţinem, cum susţinem sau pe cine nominalizăm pentru a candida la primăria vreunui oraş. Am anunţat cât se poate de deschis că PNL a pornit o activitate de sondare şi în acest moment suntem în derularea acestui proces”, a afirmat Ciucă sâmbătă, în judeţul Constanţa.
Fostul primar al municipiului Bucureşti Gabriela Firea şi-a anunţat, săptămâna aceasta, intenţia de a candida din nou pentru această funcţie.
”Dacă sunt sănătoasă şi în formă fizică maximă, cu energie şi putere de muncă, pentru că şi aceasta este o problemă, aşa cum ştiţi, la primărie m-am îmbolnăvit foarte grav în ultimul an şi nu a fost deloc simplu pentru mine, deci dacă sunt în forma de azi, să spunem (..) mi-aş dori să candidez din nou şi să îmi continui proiectele care sunt acum majoritatea dintre ele îngheţate, în special cele din marea infrastructură, cele din domeniul sănătăţii şi cele din domeniul social”, a spus Firea, miercuri.
La rândul său, preşedintele PSD; Marcel Ciolacu, s-a arătat convins că la scrutinul local de peste doi ani Gabriela Firea „îl va bate pe Nicuşor Dan de o să-i sune apa-n cap”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati