Președintele, premierul și Nicolae Ciucă, alături de rudele familei care și-a pierdut viața în accidentul din Italia

1
271

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, miercuri, un mesaj de condoleanţe după confirmarea decesului a patru cetăţeni români în accidentul din Italia. Și premierul Marcel Ciolacu dar și președintele Senatului, Nicolae Ciucă și-au arătat compasiunea față de rudele familiei care a decedat în accidentul de lângă Veneția.

„Profund îndurerat de veştile de ultimă oră venite din Italia privind tragicul accident produs la Mestre, care a curmat şi vieţile a patru cetăţeni români. Transmit condoleanţe şi multă putere familiei îndoliate, în aceste momente de grea încercare”, a scris şeful statului pe Facebook.

Premierul Marcel Ciolacu a transmis, miercuri seară, un mesaj de condoleanţe rudelor celor patru români care şi-au pierdut viaţa în tragicul accident de autocar produs recent în Italia, dând asigurări că autorităţile române fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite.

„Doresc să transmit condoleanţe familiei celor patru români care şi-au pierdut viaţa în teribilul accident de autocar de ieri din Italia. Ministerul Afacerilor Externe, Ambasada României la Roma şi Consulatul General al României la Trieste fac toate demersurile necesare în vederea parcurgerii tuturor procedurilor pentru repatrierea trupurilor neînsufleţite. Dumnezeu să-i odihnească!”, a transmis Marcel Ciolacu, într-un mesaj pe pagina sa de Facebook.
Ambasada României la Roma şi Consulatul General al României la Trieste continuă dialogul cu autorităţile locale şi vor acorda întregul sprijin, în limita competenţelor, în vederea repatrierii trupurilor neînsufleţite şi eliberarea certificatelor de deces, conform MAE.

Marţi seară, la Mestre, lângă Veneţia, un autobuz a căzut de pe un pod şi a luat foc. Au murit 21 de persoane. Autobuzul transporta circa 40 de turişti italieni şi străini care tocmai vizitaseră centrul istoric al Veneţiei şi se întorceau la campingul unde erau cazaţi. Sursa AGERPRES

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.