Președintele și vicepreședinții CJ Ilfov, alături de primari din județ, vizită de lucru la Bruxelles

Vicepreședintele CJ Ilfov, Ștefan Rădulescu, anunță, într-o postare pe Facebook, că alături de președintele CJ, Hubert Thuma, de vicepreședintele Vincențiu Voicu, însoțiți de colegi din instituție și împreună cu primari din Ilfov, au dat curs invitației europarlamentarului Cristian Bușoi de a merge la Bruxelles într-o vizită de lucru.
  • ”Alături de președintele și de vicepreședintele Consiliului Județean Ilfov, Hubert Thuma și Vincențiu Voicu, însoțiți de colegi din instituție și împreună cu primari din Ilfov, am dat curs invitației europarlamentarului @Cristian Bușoi de a merge la Bruxelles”, a scris Ștefan Rădulescu, vicepreședintele CJ Ilfov.

Potrivit sursei citate, vizita de lucru a constituit o oportunitate pentru a discuta atât despre mecanismele de funcționare ale Parlamentului European și ale instituțiilor europene, cât și despre mecanismele pentru atragerea de fonduri europene.

Foto: Facebook / Ștefan Rădulescu
  • ”Dezbaterile de la Bruxelles și clarificările de ordin legislativ constituie oportunități cu privire la programele Uniunii Europene și la finanțările de care putem beneficia. Banii europeni pot schimba viața noastră în bine fiindcă vor aduce investiții în spitale mai sigure pentru ilfoveni, modernizarea infrastructurii de apă și canalizare, transformare și dezvoltare economică, creșterea oportunităților de angajare și incluziune socială. Toate acestea înseamnă, în final, o viață mai bună pentru fiecare dintre noi”, a completat sursa citată.
Astfel, pe lângă temele importante ce vizează în mod direct județul, reprezentanții din Ilfov au avut ocazia să discute și câteva aspecte pe marginea Planului Național de Redresare și Reziliență, dar și una dintre cele mai arzătoare năzuințe ale României – aderarea la Spațiul Schengen.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati