Președintele USR, Cătălin Drulă: „Marcel Ciolacu se opune oficial proiectului de lege pentru scoaterea păcănelelor din oraș”

0
194
sursa foto: Facebook - Cătălin Drulă

Marcel Ciolacu protejează industria jocurilor de noroc, fără să se gândească măcar o secundă la uriașa problemă socială și familiile distruse de păcănele și pariuri.trasnmite președintele USR.

Președintele USR, Cătălin Drulă:

„Marcel Ciolacu se opune oficial proiectului de lege pentru scoaterea păcănelelor din orașe după cum se vede în documentul atașat.

Cer statului român să verifice dacă a cedat șantajului pe care l-a reclamat zilele trecute.

Pare speriat de «un anume Sorin» și de alții și în mod foarte clar le reprezintă interesele, prin două manevre de păcălit publicul și salvat marii rechini:

1. A copiat proiectul USR privind scoaterea păcănelelor din orașe, dar doar se face că îl susține pe vorbe, în timp ce oficial trimite documente la parlament prin care se opune.

2. Îngroapă dezbaterea despre interzicerea publicității la jocurile de noroc, făcând jocurile giganților din industrie. Superbeți pe toți pereții și în toate calupurile de publicitate, asta e miza.

Îi cer lui Marcel Ciolacu să nu mai protejeze industria jocurilor de noroc. Să se gândească măcar o secundă la uriașa problemă socială și familiile distruse de păcănele și pariuri.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.