Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, Mirela Vaida, atacată în direct cu un bolovan

Mirela Vaida a fost atacată vineri, în direct, chiar în timpul emisiunii Acces Direct de la Antena 1.

O femeie care a pătruns goală în platoul emisiunii a aruncat cu un obiect contondent în Mirela Vaida.

Au fost momente de panică, iar producătorii emisiunii şi membrii echipei au chemat imediat Poliţia şi Ambulanţa.

Agresoarea, fără haine, avea o cărămidă în mână şi îi cerea Mirelei Vaida nişte bani

Mirela Vaida spune că nu o cunoaşte pe femeie.

La reluarea emisiunii, Mirela Vaida a povestit, în lacrimi, că este şocată, că se teme pentru siguranţa ei şi că în ultimul timp a primit ameninţări pe internet de la o persoană care se recomandă Magdalena Şerban, criminala de la metrou.

”Când am văzut că vine cineva spre mine, nu am realizat ce e, până am văzut un pietroi foarte mare ridicat spre mine şi o femeie goală, dezbrăcată complet care urla continuu: ”Să îmi dai banii, să îmi dai banii”. Credeţi-mă că şi acum tremur, pentru că totul s-a derulat într-o fracţiune de secundă. Norocul meu este că nu m-a nimerit şi că a spart toată sticla aceea care îmbracă podeaua platoului. Cei de la poliţie spun că au identificat-o pe această doamnă şi că ar fi o persoană din judeţul Iaşi. Nu ştim cum a ajuns până aici, mai avea încă o sacoşă cu vreo trei-patru-pietroaie pregătite acolo în spate la intrare.

Mirela Vaida spune că este este exclus ca acel incident să fie unul regizat.

”Nu există aşa ceva. Vreodată în viaţa mea, nu am făcut astfel de lucruri. Nu suntem aici la o emisiune de divertisment, nici la farse. Nu! E o emisiune cât se poate de serioasă, care tratează foarte multe subiecte şi spun sincer, că îmi este teamă de multe ori, ca cei pe care îi interpelăm, pentru că asta este natura presei, sau pe care îi deranjăm prin anchetele pe care le facem, îmi este teamă să nu aibă o astfel de răzbunări. În acest moment, mie îmi este teamă pentru viaţa mea”, a spus prezentatoarea emisiunii Acces Direct.

sursa: antena3.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati