Prima bază de tratament de stat din Bucureşti cu balneologie – din 3 iulie, la Centrul „Floare Roşie” Sectorul 6

0
2076

Prima bază de tratament de stat din Bucureşti, singura care oferă, pe lângă masaj, kinetoterapie, fizioterapie şi balneologie, amenajată la Centrul „Floare Roşie” din Sectorul 6, îşi va deschide porţile pentru pacienţi pe 3 iulie.

Potrivit unui comunicat de presă, noua secţie, cu capacitatea este de 100 de persoane pe lună, are aparatură de ultimă generaţie, iar şedinţele de tratament vor fi gratuite, în baza biletului de trimitere de la medicul de familie atât pentru copii, cât şi pentru adulţi.

Aceasta are 11 specialişti (şapte kinetoreapeuţi, doi maseuri, doi asistenţi şi un medic de recuperare, medicină fizică şi balneologie) şi este dotată cu tehnologie de ultimă generaţie: tecar, aparat pentru drenaj limfatic, combină fizioterapie + laser + ultrasunete, mgnetoterapie, shockwave (ESWT), aparat terapie unde scurte hidrokinetoterapie cu bazin şi scaun hidraulic, cadă duş subacval şi băi galvanice.

Aparatura este nouă şi a costat 284.000 de lei, bani proveniţi de la Centrul „Sfântul Nectarie”, care reuşeşte deja să se autofinanţeze, după ce primarul Ciprian Ciucu a impus criterii de performanţă.

„Investim în această ramură extrem de importantă, tocmai de aceea am ţinut foarte mult să construim primul spital din 6. Ne preocupă să dezvoltăm servicii de sănătate de calitate pentru cei care locuiesc în Sectorul 6 şi nu doar”, a spus edilul.

Conform sursei citate, oricine poate beneficia de servicii gratuite, decontate, începând cu 1 iulie, când se va definitiva documentaţia cu Casa Naţională de Sănătate, cei interesaţi putându-şi face deja programare la numerele de telefon 031/9593, 021/9784 sau pe www.nectarie6.ro/despre/specialitati/recuperare-medicala.

Baza de tratament va fi deschisă de luni până vineri, între orele 8,00 – 20,00, cu menţiunea că vinerea vor fi trataţi doar vârstnicii care locuiesc la Centrul „Floare Roşie”, aflat pe strada Floare Roşie 7A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.