Prima competiţie de tip hackathon, dedicată programatorilor, are loc în martie la Bucureşti

Cei mai buni o sută de programatori ai României vor intra în primul hackathon dedicat noilor tehnologii, organizat la Bucureşti, în zilele de 11 şi 12 martie, au anunţat organizatorii, într-un comunicat de presă.

Înscrierile în competiţie continuă până pe data de 10 martie, iar premiile se ridică la o valoare totală de 10.000 de dolari, scrie Agerpres.

Juriul evenimentului „The Bucharest Hackathon” este format din antreprenori din IT şi executivi de top cu roluri în departamentele tehnice ale companiilor: genezio, Bware Labs, Google, Softbinator, Microsoft, Uipath, LeaseBlocks şi GitHub.

Programatorii care vor concura în competiţia de profil pot lucra pe orice proiect software sau hardware care foloseşte tehnologiile blockchain, AI şi DevTools, echipele fiind formate din câte doi până la patru membri.

„The Bucharest Hackathon” este primul eveniment dedicat programatorilor experimentaţi din România care vor lucra, în weekendul 11- 12 martie 2023, la proiecte software inovatoare folosind cele mai noi tehnologii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati