Prima fază a proiectului de vile Bonton Luxury Villas din Pipera, vândută integral

City Garden Residence a vândut integral cele 36 de vile de lux care alcătuiesc prima faza a ansamblului Bonton Luxury Villas dezvoltat în Pipera, în spatele Școlii Americane.

  • Locuințele din această fază au fost achiziționate preponderent de străini, 70% dintre aceștia fiind cumpărători finali, iar 30% investitori.

Proiectul Bonton Luxury Villas, dezvoltat în două faze, cu o investiție de peste 19 milioane de euro, cuprinde 66 de vile de lux spațioase, cu finisaje premium și modern dotate,  alături de un club privat cu piscină. 

Ansamblul este amplasat în apropierea Pădurii Băneasa și la doar 200 de metri de Școala Americană. 

Bonton Luxury Villas se adresează atât celor care își doresc un stil de viață exclusivist într-o zonă rezidențială liniștită din nordul Bucureștiului, cât și investitorilor, care pot obține un randament de circa 8%, peste media pieței, din închirierea unei vile în ansamblu. 

„Suntem extrem de încântați să finalizăm contractarea primei faze a ansamblului dezvoltat în Pipera. Faptul că toate cele 36 de vile au fost deja achiziționate reflectă aprecierea de care se bucură proiectul pe piața imobiliară și angajamentul nostru de a oferi locuințe de cea mai înaltă calitate, care îndeplinesc nevoile și dorințele diverselor categorii de clienți. Cumpărătorii noștri sunt atât expați care s-au relocat cu familiile în capitală, cât și investitori imobiliari străini”, afirmă Andrei Cantaragiu, CEO City Garden Residence.

 Vilele proiectului dispun de unele dintre cele mai mari suprafețe utile de pe piață, între 293 și 327 mp, fiind concepute pentru a acomoda atât membrii familiei, cât și personalul auxiliar, cum ar fi o bonă internă.

Acestea includ până la 7 camere, cu zonă de living și dining, 2 sau 3 terase și grădini de până la 200 mp. Pe lângă dimensiunile generoase, locuințele oferă dotări moderne din ce în ce mai dorite de cumpărătorii actuali, cum ar fi un home office sau un lift interior.

Locația ansamblului beneficiază de acces facil către punctele de interes ale orașului, inclusiv școli internaționale, centre comerciale cum ar fi Băneasa Shopping City, zonele de birouri Pipera, Voluntari și Aurel Vlaicu, muzee, restaurante, parcuri, centrul capitalei și aeroport. 

În prezent, dezvoltatorul are spre vânzare faza a doua a proiectului, care cuprinde 30 de vile. În acest moment, locuințele se află în stadiul de finisare. Prețul unei vile pornește de la 449.000 € + TVA.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati