Prima Olimpiadă Națională de Soroban din România s-a încheiat cu succes

Nomin Damdin este cea care promovează de ani de zile metoda japoneză de calcul mental în România, având ca obiectiv pregătirea copiilor pentru un viitor de succes. 

Pe 23 iunie, ea a organizat prima Olimpiadă Națională de Soroban și Calcul Mental Nomin Jyuku, în parteneriat cu organizația internațională WAMAS.

„Duminica trecută, am organizat prima Olimpiadă Națională de Soroban și calcul mental japonez Nomin Jyuku 2024 împreună cu Organizația Mondială de Aritmetică Mentală Wamas! Ne-am dorit un eveniment la  strandarte înalte precum cele din din Dubai sau Egipt și care să fie accesibile copiilor români, fără să se deplaseze în străinătate și am reușit! 150 de copii din București, Oradea, Ploiești, Constanța și din diaspora au participat la Olimpiada Nomin Jyuku”, spune Nomin Damdin.

Nomin Damdin, Master Trainer de soroban și aritmetică mentală japoneză, este fondatoarea și CEO-ul Centrelor de Soroban și Aritmetică Mentală Japoneză Nomin Jyuku.

Aceste centre sunt renumite pentru performanța lor în antrenamentul mental japonez, dedicat copiilor cu vârste între 5 și 14 ani.

Cu o poveste de viață plină de culoare, Nomin a transformat educația în România prin introducerea unor metode inovative și eficiente.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati