Prima reacție a femeii înjunghiate la Gara de Nord din București: ”M-a mai ameninţat, dar n-am crezut”

Femeia care a fost înjunghiată în Gara de Nord din Capitală cu un cuțit a oferit prima declarație după incident. Potrivit anchetatorilor, individul făcuse o obsesie pentru aceasta, susținând că ar fi avut o relație cu victima.

Incidentul a avut loc în zona „Coloane” de la Gara de Nord București, unde femeia se afla cu o prietenă. Între timp, bărbatul a fost arestat pentru tentativă de omor.

Camerele de supraveghere din zonă au surprins momentul atacului din Gara de Nord.

„Mă aflam în zona Gării de Nord, individul a venit mi-a dat trei cuţite, de fapt cinci, că nu a nimerit două, cu trei m-a nimerit. Sunt cusută, am plăgi. N-am avut niciodată o relație cu el, doar că el se îndrăgostise de mine foarte mult, dar eu nu puteam să fiu cu el, că aveam familie, aveam copii.

Probabil că a devenit obsedat de mine și din gelozie sau ură, nu știu ce a fost în capul lui, m-a rănit. Probabil că din cauza alcoolului sau nu știu ce a fost în capul lui de m-a atacat”, a transmis victima, informează antena3.ro.

De asemenea, femeia a informat că îl cunoștea destul de bine pe bărbatul care a înjunghiat-o. „Am mai fost amenințată de două ori, dar n-am luat în considerare. A fost o dată verbal, nu am luat în considerare, a doua oară a fost cu cuţitul”, a mai spus aceasta.

Victimele violenței domestice sunt sfătuite să sune oricând gratuit la numărul de telefon 0800.500.333, pus la dispoziție de Agenția Națională pentru Egalitatea de Șanse, dar și la poliție.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati