Primăria București a lansat Bucharest Youth Card, un card de reduceri pentru tineri. Cât costă și care sunt ofertele

Primăria București a lansat Bucharest Youth Card, versiunea locală a European Youth Card, un card de reduceri care poate fi achiziționat și folosit doar de tinerii cu vârste cuprinse între 15 și 31 de ani. Cardul oferă reduceri la mai multe magazine, hoteluri, pensiuni, muzee și teatre.

Ce este Bucharest Youth Card

Bucharest Youth Card este noua legitimație a tinerilor din București cu vârsta cuprinsă între 15 și 31 de ani. Legitimația este emisă în format virtual și face parte din proiectul European Youth Card, ceea ce ii oferă recunoaștere la nivel european.

Bucharest Youth Card este un proiect municipal dezvoltat împreună cu European Youth Card, ce este inspirat din proiecte similare dezvoltate la nivel european precum Carne Joven din Spania, Cartao Jovem din Portugalia sau Lazio Youth Card din Italia.

În București vei beneficia de reduceri la teatre, fashion & beauty, cărți, săli de sport, școli de șoferi, transport, articole de home & living, cafenele, servicii, electronice și electrocasnice și multe altele.

În Europa vei beneficia de reduceri la intrări la cele mai importante obiective turistice în foarte multe orașe europene, transport, cazări, food & entertainment, etc.

Cum pot să obțin legitimația BYC?

Cei care vor să obțină legitimația BYC și au vârsta cuprinsă între 15-31 ani pot aplica online pentru legitimație prin completarea formularului de pe site.

”După completarea formularului și efectuarea plății cotizației vei primi un email de la noi cu toate detaliile. Îți descarci aplicația BYC de pe AppStore sau Google Play, log in cu adresa ta de email și parola primită pe email. Intri în aplicație și cardul tău te așteaptă acolo”, se arată pe site.

Pentru BYC doritorii trebuie să plătească o cotizație de 40 RON, o singură dată pe an, care se achită după completarea formularului de comandă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati