Primăria Capitalei a anulat licitația pentru cele 100 de autobuze electrice

Licitația pentru cele 100 de autobuze electrice pentru Capitală a fost anulată, conform Sistemului informatic colaborativ pentru mediu performant de desfășurare al achizițiilor publice (SICAP).

Licitația a fost anulată pe 10 decembrie 2019 pe motiv că „au fost depuse numai oferte inacceptabile și/sau neconforme”, scrie Ziare.com.

Amintim că în luna iunie, Primăria Capitalei a anunțat că doi operatori au depus oferte în cadrul procedurii de achiziție pentru atribuirea contractului de furnizare a 100 de autobuze electrice.

Astfel, au depus oferte asocierea Bozankaya Otomotiv Makina Imalat Ithalat ve Ihracat A.S. (Turcia) și SILEO GmbH (Germania), respectiv New Kopel Car Import (România – Otopeni, reprezentant al companiei BYD – China).

Valoarea totală a investiției era de 219.571.200 milioane de lei (fără TVA), din care fonduri nerambursabile aproximativ 177.997.631,79 milioane de lei (fără TVA) din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin Programul Operațional Regional (POR) 2014 -2020.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati