Primăria Capitalei a început al treilea tratament de deratizare

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Compania Municipală Eco Igienizare, a început, luni, al treilea tratament de deratizare pe terenurile instituţiilor publice locale, în depourile Societăţii de Transport Public Bucureşti şi în parcările publice aflate în administrarea Municipalităţii.

Ooperatorii CMEIB S.A. au început şi primul tratament de deratizare în clădirile care aparţin instituţiilor publice ale autorităţilor locale, altele decât Primăria Municipiului Bucureşti. Vor fi amplasate staţii de intoxicare împotriva şobolanilor în subsolurile tuturor clădirilor cuprinse în planul de deratizare.

De asemenea, operatorii CMEIB S.A. continuă activităţile de deratizare, care se desfăşoară conform calendarului stabilit, în toate subsolurile blocurilor de locuinţe de pe teritoriul Municipiului Bucureşti.

Pentru tratamentele de deratizare se folosesc substanţele AGRORAT VAX BLOCKS (pentru subsoluri şi reţelele de termoficare) şi RACUMIN PASTE (în staţiile de intoxicare amplasate la exterior).

Pentru sesizări şi reclamaţii, Compania Municipală Eco Igienizare Bucureşti poate fi contactată la numărul de Dispecerat 24/24 – 0752.041.898 şi pe adresa de mail sesizări@cmeib.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati