Primăria Capitalei a interzis 12 zile accesul în zona Arenei Naționale pentru concertul Ed Sheeran

Locuitorii din București nu au acces în zona din jurul Arenei Naționale până pe 6 iulie. Decizia a fost luată de Primăria Capitalei cu ocazia concertului Ed Sheeran.

Cei care doresc să între în zona stadionului sunt întâmpinați la toate intrările de afișe pe care scrie: „În perioada 25.06.2019-6.07.2019 accesul auto și pietonal este restricționat. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat”. Atât și nicio altă explicație, scrie Ziare.com.
Așadar, timp de 12 zile, nimeni nu mai are voie să se plimbe cu rolele, cu bicicletă sau chiar și pe propriile picioare în zona din jurul stadionului național.
Un paznic, angajat al companiei BGS, a precizat sursa că restricția este impusă pentru organizarea concertului susținut de Ed Sheeran, care însă are loc abia pe 3 iulie.
Pregătirile pentru concert au început, însă ceea ce am putut noi observă nu ar fi deloc deranjat de pietonii sau bicicliștii care circulă în jurul stadionului.
Concertul de la București face parte din European Tour 2019, care a început pe 24 mai în Franța și se încheie pe 24 august în Marea Britanie.
Conform informațiilor oficiale, cei 200 de oameni din echipa artistului vor începe să construiască scenă înainte cu 4 zile de concert, deci în niciun caz din 25 iulie, de când e închis accesul.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati