Primăria Capitalei a lansat o hartă a avariilor din rețeaua de termoficare – FOTO

Primăria Municipiului București a lansat o hartă a avariilor din rețeaua de termoficare unde sunt semnalate, zilnic, lucrările efectuate în carosabil de către deținătorii de rețele (apă/canalizare, gaze, electricitate, termie etc).

„Cu ajutorul acestei hărți și împreună cu colegii de la Direcția Generală de Utilități Publice semnalăm zilnic și în timp real toate obstacolele care pot apărea în drumul tău de zi cu zi în oraș.

Este vorba despre lucrările efectuate în carosabil de către deținătorii de rețele (apă/canalizare, gaze, electricitate, termie etc). Astfel, tu vei avea posibilitatea să ocolești șantierele din carosabil”, a declarat Stelian Bujduveanu, viceprimarul general al Municipiului București.

Primaria se va asigura că lucrările vor fi terminate în maxim 48h – timpul maxim de execuție a unui asemenea tip de lucrări, precizează viceprimarul.

”Acolo unde sunt depășite termenele de intervenție, Primăria va amenda deținătorii de rețele pentru deranjul pe care l-au generat în trafic și va grăbi finalizarea lucrărilor.”, completează Bujduveanu.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati