Primăria Capitalei a refuzat ajutorul Primăriei Sectorului 6 la lucrările de lărgire a Prelungirii Ghencea

Primăria Capitalei a refuzat ajutorul Primăriei Sectorului 6 în ceea ce privește lucrările de lărgire a Prelungirii Ghencea. Primul tronson ar fi putut fi preluat de către Primăria Sectorului 6 și finalizat în 8 luni de zile, potrivit bucurestifm.ro.

„(…) Pe scurt, nu s-a întâmplat nimic. I-am făcut o ofertă primarului general ca Primăria Sectorului 6 să preia și să facă, în 7-8 luni tronsonul unu (… al Prelungirii Ghencea n.r.), pentru a ajuta Primăria Generală și să se poată ocupa de restul tronsoanelor dar a refuzat. (…) A zis că poate face Trustul Metropolitan de Construcții, asta a spus.

M-am interesat la nivelul Trustului, ei vor putea să-l facă nu mai repede de 18 luni. Noi l-am putea face în 8 luni (…) cu resursele pe care le are Sectorul 6, fără să cerem nimic de la Primăria Capitalei. Ar mai fi rămas doar două tronsoane pe care să le aibă Primăria Capitalei de executat și proiectul ar fi putut să prindă mult mai repede contur. Din păcate, acest ajutor pe care l-am oferit a fost refuzat”, a declarat edilul Ciprian Ciucu pentru București FM.

În context, trebuie menționat faptul că, încă de la începutul acestei luni, edilul din Calea Plevnei vorbea despre incapacitatea Companiei Municipale Trustul de Clădiri Metropolitane de a finaliza lucrările de lărgire a Prelungirii Ghencea.

Ciprian Ciucu avansa, încă de atunci, soluția decuplării lucrărilor pentru linia de tramvai de restul proiectului. Primăria Sectorului 6 ar fi urmat să preia primul tronson, iar, pentru celelalte, Primăria Capitalei ar fi putut rezilia contractul cu Trustul de Clădiri Metropolitane și relicita lucrările.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati