Primăria Capitalei anunță că s-a reluat programul de reparații trotuare și instituire a sensurilor unice din zona centrală

Primăria Capitalei a reluat programul de reparaţii trotuare şi instituire a sensurilor unice din zona centrală a Bucureștiului, anunță viceprimarul Stelian Bujduveanu.

El a scris, marţi, pe Facebook, că zilele acestea Municipalitatea a început intervenţiile pe o nouă arteră din centrul Capitalei, strada Mihai Eminescu, unde va realiza lucrări de refacere a trotuarelor şi delimitarea acestora prin amplasarea de stâlpi antiparcare.

Potrivit viceprimarului Capitalei, aceste lucrări, derulate prin Trustul de Clădiri Metropolitane, vin în continuarea celor de anul trecut, prin care Municipalitatea a reabilitat şi a delimitat trotuarele de pe străzile Radu Beller şi Calea Floreasca.

PMB continuă să creeze noi locuri de parcare

Potrivit lui Stelian Bujduveanu, concomitent, PMB continuă să creeze noi locuri de parcare pentru a le oferi posibilitatea şoferilor să parcheze regulamentar. Viceprimarul Capitalei a menţionat că astfel centrul Capitalei este eliberat şi trotuarele sunt redate pietonilor, iar accesul maşinilor este oprit pe trotuar.

Următoarele străzi pe care Municipalitatea va interveni în perioada următoare sunt Polonă, Dacia şi Calea Dorobanţi.

El a adăugat că, în plus, după finalizarea licitaţiei privind lucrările de reparaţii carosabil şi trotuare, care se află în etapa de evaluare a ofertelor, vor fi reluate, prin Administraţia Străzilor Bucureşti, intervenţiile în cele şase sectoare ale Capitalei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati