Primăria Capitalei aplică cel de-al patrulea tratament de combatere a căpuşelor

Primăria Primăria Municipiului București, prin Compania Municipală Eco Igienizare, continuă campania de combatere a capuşelor, în prezent fiind în derulare cel de-al patrulea tratament.

Astfel, echipele Companiei Municipale Eco Igienizare intervin pe întreg teritoriul municipiului Bucureşti, în toate parcurile din Capitală, pe spaţiile verzi, precum şi în zonele cu vegetaţie abundentă.

Pentru aplicarea tratamentelor se acţionează în intervalul 7.00 – 13.00, cu ajutorul echipamentelor mobile de tip atomizor (pompă mecanică).

Substanța folosită pentru combatarea căpușelor este insecticidul MICROSIN, un produs avizat de Ministerul Sănătății pentru utilizarea la exterior, în zone rezidențiale si recreaționale, fără efecte adverse asupra mediului înconjurător și asupra organismului uman.

Toate tratamentele sunt realizate cu informarea prealabilă a tuturor autorităților interesate (Poliția Locală, Primării de sector), precum și a populației, cu 24 de ore înainte de realizarea tratamentelor, prin expunerea unor afișe avertizoare amplasate la vedere, în locațiile unde se va interveni.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati