Primăria Capitalei construiește șase săli de sport multifuncționale

Primăria Municipiului București, prin Direcția Generală de Investiții, Trustul de Clădiri Metropolitane București SA și Compania de Consolidări, construiește șase săli de sport multifuncționale pentru elevii bucureșteni.

Complexurile sportive vor avea terenuri multifuncționale (de tenis, volei, baschet și fotbal), atât la interior cât și la interior, vestiare, grupuri sanitare, dușuri și cabinete medicale. Termenul de finalizare estimat pentru aceste obiective de investiții este luna decembrie 2019.

Astfel, în prezent, se lucrează la:

1. COMPLEX MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ACTIVITĂȚI DIDACTICE ȘI SPORT LA SCOALA 112. În prezent, lucrările sunt realizate în proporție de 33%, (s-au efectuat devieri și execuții lucrări canalizare, spargere și
evacuare platformă beton, săpătura manuală și mecanizată, protejare maluri, turnare beton egalizare, cofrare, fundații – placă, grinzi, stâlpi).

2. COMPLEX MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ACTIVITĂȚI DIDACTICE ȘI SPORT LA ȘCOALĂ 67. Stadiul actual este de 27% (s-au realizat devieri și execuții lucrări canalizare, spargere și evacuare platformă beton, săpătura manuală și
mecanizată, protejare maluri, turnare beton egalizare, cofrare, fundații, grinzi).

3. COMPLEXUL MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ACTIVITĂȚI DIDACTICE ȘI SPORT LA ȘCOALĂ GIMNAZIALA LEONARDO DA VINCI (fostă Școală 75). În prezent, stadiul fizic este de 13%, a fost realizată infrastructura, (betoane de egalizare, fundare stâlpi, armătura fundații și stâlpi).

4. COMPLEX MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ACTIVITĂȚI DIDACTICE ȘI SPORT LA ȘCOALĂ ALEXANDRU IOAN CUZA (fostă Școală 199). Stadiul fizic al lucrării este de 12%. De asemenea s-a realizat infrastructura construcției (betoane de egalizare, fundare stâlpi, armătura fundații și stâlpi până la cotă +2m, cofrare stâlpi suprastructură).

5. COMPLEX MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ACTIVITĂȚI DIDACTICE ȘI SPORT LA LICEUL BENJAMIN FRANKLIN. În prezent, stadiul fizic este următorul: 10% (defrișare pomi și replantare, decopertare strat vegetal, săpătura manual și mecanizată, pratejare maluri, turnare beton egalizare).

6. COMPLEXUL MULTIFUNCȚIONAL PENTRU ACTIVITĂȚI DIDACTICE ȘI SPORT LA ȘCOALĂ 92. În prezent, stadiul fizic este de 9%, s-a realizat infrastructura construcției (beton de egalizare, armare fundare și îmbunătățirea terenului de fundare prin săpături suplimentare și turnare cadre de
beton.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati