Primăria Capitalei continuă campania „CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”

0
619
Unsplash

Primăria Municipiului Bucureşti, prin Administraţia Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti, în parteneriat cu Kaufland România, continuă campania „CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”, o iniţiativă care îşi propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureştenilor la vaccin.

Astfel, sâmbătă şi duminică, în intervalul orar 10:00 – 17:00, CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE va fi în parcarea centrului comercial Kaufland din Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2.

Vaccinul utilizat pentru imunizare împotriva COVID-19 este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză.

Imunizarea este gratuită şi nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

Toţi cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat şi dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranţă. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenţi medicali şi 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuţii logistice.

Prin acest demers, Primăria Capitalei şi A.S.S.M.B. vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanţe lungi pentru imunizare, cât şi în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăţi să ajungă la un centru de vaccinare.

CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE este un proiect care se va derula până la sfârşitul acestui an, autobuzul special amenajat urmând să staţioneze în fiecare weekend în altă locaţie din Bucureşti, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland.

PROGRAM „CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”:

* 4-5 Decembrie 2021 – Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2

* 11-12 Decembrie 2021 – Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3

* 18-19 Decembrie 2021 – Şos. Olteniţei, nr. 388, Sector 4

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.