Primăria Capitalei continuă ”CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”,

2
592
sursa foto: Facebook - RO Vaccinare

Primăria Municipiului București, prin ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat cu Kaufland România, continuă campania ”CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”, o inițiativă care își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureștenilor la vaccin.

Astfel, sâmbătă și duminică, în intervalul orar 10:00 – 17:00, CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE va fi în parcarea centrului comercial Kaufland din Șoseaua Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 6, Sector 1.

Vaccinul utilizat pentru imunizare împotriva COVID-19 este Johnson&Johnson, administrat într-o singură doză.

Imunizarea este gratuită și nu este nevoie de o programare prealabilă pe platforma online, ci doar de un act de identitate valabil.

Toți cei care doresc să se vaccineze o pot face în autobuzul STB special amenajat și dotat cu tot ceea ce este necesar pentru imunizarea în deplină siguranță. Activitatea în cadrul centrului de vaccinare mobil este asigurată de o echipă formată din 2 medici, 2 asistenți medicali și 2 registratori, cărora li se adaugă personalul cu atribuții logistice.

Prin acest demers, Primăria Capitalei și A.S.S.M.B. vin în sprijinul persoanelor vârstnice, care nu se pot deplasa pe distanțe lungi pentru imunizare, cât și în sprijinul altor categorii de persoane care, din diverse motive, au dificultăți să ajungă la un centru de vaccinare.

CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE este un proiect care se va derula până la sfârșitul acestui an, autobuzul special amenajat urmând să staționeze în fiecare weekend în altă locație din București, în parcări ale unor centre comerciale Kaufland.

PROGRAM „CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”:

·         27-28 Noiembrie 2021 – Șos. Gheorghe Ionescu Sisești, nr. 6, Sector 1

·         4-5 Decembrie 2021 – Str. Barbu Văcărescu, nr. 120-144, Sector 2

·         11-12 Decembrie 2021 – Bd. Theodor Pallady, Nr. 51, Sector 3

·         18-19 Decembrie 2021 – Șos. Olteniței, nr. 388, Sector 4

2 COMENTARII

  1. […] Primăria Municipiului București, prin ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat cu Kaufland România, continuă campania ”CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”, o inițiativă care își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureștenilor la vaccin, scrie newsbucuresti.ro. […]

  2. […] Primăria Municipiului București, prin ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București, în parteneriat cu Kaufland România, continuă campania ”CARAVANA MOBILĂ DE VACCINARE”, o inițiativă care își propune să promoveze imunizarea împotriva COVID-19 în comunitate, facilitând cât mai mult accesul bucureștenilor la vaccin, scrie newsbucuresti.ro. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.