Primăria Capitalei continuă lucrările la primul bloc de locuințe sociale din Prelungirea Ghencea – VIDEO

Primăria Municipiului București, prin Trustul de Cladiri Metropolitane, continuă lucrările la complexul de locuințe sociale din Bulevardul Prelungirea Ghencea nr. 322- 326.
În prezent, aproximativ 50 de muncitori lucrează la primul imobil, acesta a fost ridicat, structura de rezistență a fost finalizată, lucrările fiind realizate în proporție de 60%, arată instituția într-un comunicat de presă.
Se lucrează la compartimentarea interioară a clădirii, finisaje, instalații de încălzire, ventilație, aer condiționat, precum și instalații de incendiu și electrice.

Blocul va avea 11 etaje, 114 apartamente cu 1, 2 și 3 camere, 155 locuri de parcare (subterane și supraterane), iar la parter pot fi amenajate spații comerciale pe o suprafață de 934 mp.
Potrivit sursei citate, Primăria Capitalei a atribuit toate cele 114 locuințe, conform listei de priorități aferente anului 2020 aprobată prin H.C.G.M.B.
”Beneficiarii acestui proiect sunt persoane aflate pe lista de priorități, întocmită anual pentru familiile aflate în situații grave sau deosebite: persoane cu dizabilități, vârstnici care au fost evacuați în urmă retrocedării imobilelor și care nu au posibilitatea obținerii unui credit, familii monoparentale, sau alte situații în care acestea se află la limita marginalizării sociale.”, a completat PMB.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati