Primăria Capitalei deschide patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor

Primăria Capitalei anunţă deschiderea a patru cabinete stomatologice pentru urgenţele copiilor, în Regie, la Politehnică.

”4 cabinete stomatologice perfect funcționale, dotate cu unituri dentare moderne, achiziționate în 2019, deservite de o stație de sterilizare cu 4 autoclave noi, sunt pregătite de astăzi să preia copiii care au probleme stomatologice”, a scris Gabriela Firea, primarul Bucureștiului, pe pagina de Facebook.

Durerile de dinti nu iau pauza in pandemie! 4 cabinete stomatologice perfect funcționale, dotate cu unituri dentare moderne, achiziționate în 2019, deservite de o stație de sterilizare cu 4 autoclave noi, sunt pregatite de astazi sa preia copiii care au probleme stomatologice!Ma aflu in Regie, acolo unde Primăria Capitalei, prin ASSMB, cu sprijinul Universității Politehnice București, a amenajat și a obținut avizarea cabinetelor stomatologice, care deservesc de obicei studenții UPB. Se asigura astfel asistenta stomatologica in condiții de maximă siguranță si GRATUIT pentru copii.Adultii au la dispozitie, in continuare, Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF), aflat în subordinea Primăriei Capitalei, care a tratat inca de la declansarea starii de urgenta toate cazurile, atat adulti cat si copii.

Publicată de Gabriela Firea pe Marţi, 28 aprilie 2020

În aceste unități se asigură asistență stomatologică în condiții de maximă siguranță si GRATUIT pentru copii.

Adulții au la dispozitie, în continuare, Spitalul de Chirurgie Oro-Maxilo-Facială (OMF), aflat în subordinea Primăriei Capitalei, care a tratat încă de la declanșarea stării de urgență toate cazurile, atât adulți cât și copii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati