Primăria Capitalei face pregătiri pentru parada de 1 Decembrie şi ministeriala NATO

Primăria Capitalei face pregătiri pentru parada de 1 Decembrie şi ministeriala NATO care va avea loc în perioada 29 – 30 noiembrie. Astfel, au fost trasate culoare speciali şi urmează a fi montate peste 2.400 de steaguri tricolore. Pentru ca publicul să poată urmări definarea vor fi montate trei ecrane LED, potrivit News.ro. 

”Primăria Capitalei, împreună cu instituţiile cu responsabilităţi în domeniu, a întreprins o serie de măsuri pentru buna desfăşurare a evenimentelor organizate în Capitală de Ziua Naţională a României – 1 Decembrie, dar şi pentru Reuniunea ministrilor de externe ai statelor NATO, care va avea loc în perioada 29-30 noiembrie”, a transmis, vineri, Primăria Capitalei.

Astfel, Administraţia Străzilor Bucureşti a marcat culoarul pentru defilarea prilejuită de Ziua Naţională în zona Arcului de Triumf.

De asemenea, vor fi amplasate aproximativ 2.400 de steaguri tricolore şi NATO în zona centrală a oraşului, până la ieşirea din Bucureşti spre Aeroportul Otopeni (zona Podului Băneasa).

”Pentru cetăţenii care vor participa la defilare, vor fi montate 3 ecrane de tip LED pe traseul Arcul de Triumf – Piaţa Victoriei. În plus, pentru că Bucureştiul găzduieşte Reuniunea miniştrilor de externe ai statelor NATO, în perioada 25-29 noiembrie 2022, prin Direcţia Generală de Arhitectură şi Monumente de For Public, Primăria Capitalei va ilumina arhitectural suprafaţa Arcului de Triumf în albastru şi va arbora steagul României şi steagul NATO în arcada monumentului”, a main transmis Primăria Capitalei.

Efectivele Direcţiei Generale de Poliţie Locală şi Control a Municipiului Bucureşti participă sub coordonarea Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti pentru asigurarea măsurilor de ordine şi linişte publică conform atribuţiilor legii 155/2010.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati