Primăria Capitalei începe lucrările de reparații la mai multe străzi și trotuare

Primaria Municipiului Bucuresti, prin Administratia Strazilor Bucuresti, va demara, incepand de saptamana viitoare, lucrari de reparatii in carosabil si pe trotuare pe mai multe artere importante din Capitala.

Astfel, incepand cu data de 3 martie, vor fi efectuate reparatii extinse in carosabil si pe trotuare pe Calea Calarasilor. Lucrarile vor fi executate de Strabag si vor dura aproximativ doua saptamani.

Incepand cu data de 9 martie, prin intermediul Companiei Municipale Strazi, Poduri si Pasaje, vor fi refacute pavajele din zonele afectate de pe trotuarele aferente Bulevardului Unirii, intre Piata Unirii si Piata Constitutiei. De asemenea, vor fi inlocuite dalele din granit de pe trotuarul din fata magazinului Unirea si vor fi reparate trotuarele din zona str. Halelor, pe portiunile afectate. Durata de executie a lucrarilor va fi de aproximativ 30 de zile.

Din data de 20 martie, vor fi realizate lucrari de reparatii in carosabil, frezare si asternere mixtura asfaltica, pe Bulevardul Corneliu Coposu. Lucrarile vor fi executate de Strabag si se vor desfasura pe o perioada de aproximativ doua saptamani.

De asemenea, la inceputul lunii aprilie, timp de aproximativ doua saptamani, Administratia Strazilor Bucuresti, prin intermediul Strabag, va executa lucrari de reparatii extinse in carosabil pe Bulevardul I. C. Bratianu.

Pentru a asigura fluenta traficului rutier, lucrarile de reparatii in carosabil vor fi executate pe parcursul noptii.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati