Primăria Capitalei începe un nou tratament pentru combaterea țânțarilor

Primăria Capitalei, prin Compania Municipală Eco Igienizare București, demarează joi tratamentul nr. 10 pentru combaterea țânțarilor, din cele 14 aprobate de CGMB prin Programului Unitar de Acțiune aferent anului 2022.

Tratamentele se aplică zilnic, în intervalul orar 22.00-05.00, în funcție de condițiile meteorologice, în următoarele locații: pe toate spațiile deschise din domeniul public și privat al unității administrativ-teritoriale (terenuri ale instituțiilor publice din subordine), în parcuri, pe toate spațiile verzi de pe teritoriului Municipiului București, în cimitire, pe maluri de lac, în piețe și târguri, pe spațiile deschise ale persoanelor fizice și juridice, în cazul tratamentelor de dezinsecție care se execută de pe aliniamentul stradal, adiacent acestor spații.

Produsul biocid folosit pentru combaterea țânțarilor este insecticidul SOLFAC TRIO EC 140, produs avizat de Ministerul Sănătății, prin Comisia Națională de Biocide, pentru utilizarea la exterior, în zonele rezidențiale și recreaționale, fără efecte adverse asupra organismului uman și a mediului înconjurător. 

În caz de contact direct poate provoca iritații ale căilor respiratorii, motiv pentru care tratamentele se desfășoară pe durata nopții. 

Pentru sesizări și reclamații, Compania Municipală Eco Igienizare poate fi contactată 24/24 la numărul de telefon 0752.041.898 sau prin email la sesizari@cmeib.ro.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati