Primăria Capitalei lansează o nouă sesiune de finanțări nerambursabile de la bugetul local pentru proiecte ce vizează protecția mediului și animalelor

Primarul general Nicușor Dan a anunțat, marți, că se lansează o nouă sesiune de finanțări nerambursabile de la bugetul local al Municipiului București pentru proiecte ce vizează protecția mediului înconjurător și protecția animalelor.

Bugetul disponibil pentru acest an este de 3 milioane de lei.

Valoarea finanțării pentru fiecare proiect este cuprinsă între 10.000 și 200.000 lei pentru persoane juridice și între 10.000 și 50.000 lei pentru persoane fizice.

„Îi invit pe toți cei care vor să dezvolte proiecte pentru protecția mediului și a animalelor să trimită propunerile până pe 3 septembrie 2024, ora 16:00, la Registratura Primăriei Municipiului București (B-dul Regina Elisabeta nr. 42, sector 5) sau pe e-mail la relatiipublice@pmb.ro”, a scris edilul, pe Facebook.

Selecția și evaluarea vor fi făcute în perioada 4-6 septembrie.

Documentația de solicitare a finanțării nerambursabile, detalii despre regulament și criteriile de eligibilitatate pot fi consultate accesând următorul link: https://www.pmb.ro/…/finantari-nerambursabile-acte….

Detalii la https://www.pmb.ro/…/finantari-nerambursabile-sesiunea… sau telefonic, la numărul 021.305.55.00 interior 1131.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati