Primăria Capitalei nu va organiza niciun spectacol de Revelion. Nicușor Dan: Noile condiţii au fost anunţate prea din scurt

Primăria Capitalei nu va organiza Revelionul, în centrul Bucureştiului, chiar dacă autorităţile permit acest lucru, potivit stirileprotv.ro.

„Noile condiţii au fost anunţate prea din scurt”, explică Nicușor Dan. Aşa că singurul spectacol de stradă din noaptea dintre ani este programat în parcul IOR din sectorul 3. Evenimente similare sunt aşteptate deocamdată doar în Constanța şi Timişoara.

Este al doilea an consecutiv în care Primăria Capitalei nu va organiza o petrecere de Revelion în Piaţa Constituţiei.

Nicușor Dan: „Primăria nu va organiza ea însăşi un Revelion în Bucureşti, dar dacă există operatori privaţi care să plătească taxa pe respectivele spaţii şi dacă vor să organizeze Revelioane, sunt liberi să o facă. Este destul de puţin probabil să o facă pentru că nu s-au manifestat în acest moment”.

De altfel, Nicușor Dan este de părere că autorităţile locale ar trebui să se implice mai puţin financiar în organizarea de concerte pentru a nu le face concurenţă neloială companiilor private din industria divertismentului.

Singurul concert de Revelion din Bucureşti va fi organizat în acest an în sectorul 3, aici, în parcul Alexandru Ioan Cuza, fostul IOR. Orice doritor va avea acces în parc anunţă primăria Sectorului 3. Autorităţile le recomandă totuşi oamenilor să poarte măşti pentru că ar putea fi aglomerat.

Deocamdată organizatorii nu ştiu cum va arăta programul. Au puţin timp la dispoziţie dar şi un buget destul de subţire, de aproximativ 100 de mii de lei.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati