Primăria Capitalei scoate la concurs mai multe posturi pentru Administraţia Parcul Natural Văcăreşti

0
191
Lacul Văcărești
Lacul Văcărești

Primarul Capitalei, Nicușor Dan, a anunțat marți că au fost scoase la concurs 18 posturi în cadrul Administraţiei Parcul Natural Văcăreşti.

”Pentru a face deplin operaţională Administraţia Parcul Natural Văcăreşti, am scos la concurs 18 posturi în diversele birouri şi compartimente ale acestei structuri. Candidaţii interesaţi pot depune dosarele până pe 24 februarie inclusiv, probele de concurs urmând să se desfăşoare în zilele de 7 şi 11 martie”, a scris edilul pe Facebook.

Administraţia urmează să aibă un compartiment de managementul biodiversităţii, unul de educaţie ecologică şi turism, un birou financiar-contabilitate, un birou de monitorizare a parcului, un compartiment juridic.

Conform unui proiect aprobat de CGMB în octombrie 2021, Administraţia Parcul Natural Văcăreşti a fost înființată ca un serviciu public de interes local, finanţat din subvenţii de la bugetul local al Municipiului Bucureşti şi din venituri proprii, cu un număr total de 20 de posturi.

În luna ianuarie, consilierii generali ai Capitalei au aprobat o altă hotărâre, potrivit căreia Primăria Municipiului Bucureşti se va asocia cu Administraţia Parcului Natural Văcăreşti şi cu Sectorul 4 în scopul dezvoltării de proiecte şi iniţiative comune.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.