Primăria Capitalei sprijină organizarea Festivalului ”One World România”

Primăria Capitalei, prin Direcţia de Mediu, sprijină în anul 2022, alături de Asociația One World România, organizarea „Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World România”, care va avea loc în perioada 13 – 31 mai 2022.

Cea de-a 15 a ediţie a festivalului va cuprinde peste 60 de proiecţii de filme de lungmetraj, mediumetraj și scurtmetraj internaționale, majoritatea în premieră națională, ateliere, spectacole şi dezbateri, iar principala temă a festivalului –ecologia- va aduce în prim-plan interacțiunea dintre om și mediu.

Festivalului Internațional de Documentar și Drepturile Omului One World România se va desfăşura astfel:

  • În perioada 13 – 22 mai 2022 prin organizarea evenimentelor la: Cinema Elvira Popescu, ARCUB, Cinemateca Eforie, Parcul Natural Văcăreşti și alte locații indoor și outdoor din Capitală şi
  •  În perioada 23 – 31 mai 2022, în mediul online, în toată ţara.

Parcul Natural Văcărești va găzdui mai multe ateliere

În cadrul festivalului, Parcul Natural Văcărești va găzdui mai multe evenimente, printre care un atelier de mișcare și performance, un atelier de fotografie documentară, proiecte artistice, dar şi informări cu privire la biodiversitatea ariei naturale Văcăreşti.

Asociația One World România estimează un public prezent în sălile de cinema de peste 6.000 de bucureşteni și un public virtual de peste 20.000 de persoane.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati