Primăria Chiajna anunţă că au fost capturaţi 47 de câini comunitari de pe teritoriul localităţii

Primăria Chiajna anunţă că 47 de câini comunitari au fost capturaţi în ultimele zile de către societatea de ecarisaj angajată în acest scop.

„Primăria comunei Chiajna vine în întâmpinarea cetăţenilor care au semnalat prezenţa câinilor fără stăpân pe teritoriul localităţii noastre, astfel că în ultimele zile societatea de ecarisaj angajată în acest scop a reuşit capturarea a peste 47 de câini comunitari. Animalele fără stăpân se află în acest moment în adăpostul ‘Shelter for stray homeless dogs’. Dacă printre animalele capturate s-au ridicat şi câini cu stăpân, fie că sunt microcipaţi, fie că nu, vă sugerăm să luaţi legătura cu reprezentanţii adăpostului la numărul de telefon 0766 509 681 pentru revendicarea acestora”, anunţă Primăria pe pagina de Facebook.

Adăpostul „Shelter for stray homeless dogs” oferă spre adopţie câini capturaţi.

Prezenţa câinilor fără stăpân pe teritoriul comunei Chiajna poate fi semnalată pe adresa de email a instituţiei (registratura@primariachiajna.ro) sau la numărul de telefon ale Poliţiei Locale Chiajna, 0730 614 998.

O femeie a fost omorâtă de câini pe 21 ianuarie, fiind găsită de poliţişti pe câmp, la 270 de metri distanţă de cea mai apropiată locuinţă şi la 300 de metri distanţă de cel mai apropiat punct de digul Lacul Morii – zona neamenajată, aflată la graniţa cu comuna Chiajna.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati