Primăria din Buftea înfiinţează o academie de gimnastică – FOTO

Datorită numărului mare de copii care vor să facă mişcare, primăria din Buftea a hotărât să înfiinţeze o Academie de gimnastică.

  • Există sală în incinta Liceului Tehnologic, o antrenoare pasionată, iar în două luni se vor cumpăra aparatele, saltele şi tot ce este nevoie pentru a se putea face performanţă, potrivit stiri.tvr.ro.

Fosta gimnastă, Delia Benning s-a întors în Romănia după ani buni în care a antrenat în Germania cu un singur gând, să crească viitori campioni, susține sursa citată.

”Copii sunt, începând cu vârsta de la trei ani, dornici de performanţă, nu doar de mişcare”, este de părere antrenoarea.

Foto: Facebook / Buftea Smart

În același timp, Gheorghe Pistol, primarul din Buftea, speră ca achiziţia să nu fie contestată iar sala să fie gata până la sfârşitul lui septembrie.

”Aici, la Buftea, avem un potenţial mare. Doamna antrenor, încă de când a venit, a constituit pentru aceşti mici copii un magnet. În trei luni am înscris peste 100 de copii.”, a explicat edilul.

Foto: Facebook / Buftea Smart

De academie se va ocupa doamna antrenor Delia Benning. Proiectul va fi implementat cu sprijinul fostei gimnaste, Carmencita Constantin, președintele Federației Române de Gimnastică. Parteneri în acest proiect mai sunt Ministerul Educației și Consiliul Județean Ilfov.

 

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati