Primăria Municipiului Bucureşti a achiziționat 177 de apartamente pentru medicii din Capitală

Primăria Municipiului Bucureşti a achiziționat 177 de apartamente cu 3 camere, cu 2 camere și garsoniere, pentru personalul medical din spitalele administrate de municipalitate prin Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București.

Cheile a 35 de apartamente au fost înmânate ieri medicilor și personalului medical care au aplicat pentru a primi locuință de serviciu.

„Așa cum am promis, înmânam astăzi cheile primelor locuințe de serviciu pentru medici, asistente și alți angajați ai spitalelor administrate de Primăria Capitalei, prin ASSMB. Apartamentele cu 3 și 2 camere, precum și garsonierele sunt cumpărate de Primăria Capitalei la inițiativa mea, votată de CGMB”, a declarat edilul Capitalei, Gabriela Firea, joi.

De luna viitoare, Primăria Capitalei va începe procedura pentru a achiziționa apartamente pentru toate cele 600 de cereri de locuințe, depuse până în prezent.

Cei care vor să se înscrie în program trebuie să îndeplinească mai multe condiţii, printre care să lucreze in cadrul spitalelor administrate de primărie şi să nu detină deja o locuinţă.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati