Primăria oraşului Liverpool a confirmat o paradă în cinstea echipelor de fotbal după finala Ligii Campionilor

Primăria oraşului Liverpool a confirmat organizarea unei parade pe străzi în onoarea echipelor de fotbal a doua zi după finala Ligii Campionilor de la Paris, din 28 mai, transmite DPA, potrivit Agerpres.

Echipa lui Juergen Klopp, Liverpool FC, a obţinut deja trofeele în Cupa Ligii engleze şi Cupa Angliei, dar este în cursă pentru Premier League şi Liga Campionilor.

La paradă va participa şi echipa feminină a lui Liverpool, care a câştigat primul său titlul în liga secundă şi a promovat în prima ligă.

”Suntem încântaţi că putem acum confirma că clubul va defila cu siguranţă prin oraş pe 29 mai şi mă bucur că vom sărbători realizările ambelor echipe, masculină şi feminină. Se lucrează în culise pentru pregătirea unui eveniment de această dimensiune şi amploare, aşa că este fantastic că oraşul va putea trece prin această experienţă. Oricare ar fi rezultatul finalului de sezon şi al finalei Ligii Campionilor, Liverpool FC şi Liverpool FC Women ne-au făcut deja mândri şi vom oferi ambelor echipe meritata sărbătoare a întoarcerii acasă”, a declarat primarul oraşului Liverpool, Joanne Anderson.

FC Liverpool a precizat că în dimineaţa zilei de 29 mai va aduce un omagiu celor 39 de suporteri care şi-au pierdut viaţa în dezastrul de pe stadionul Heysel, cu prilejul celei de-a 37-a comemorări.

Sursa: Agerpres

Articolul Primăria oraşului Liverpool a confirmat o paradă în cinstea echipelor de fotbal după finala Ligii Campionilor apare prima dată în Sport Alert.

Citeste mai mult…

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati