Primăria orașului Popești-Leordeni a rezolvat o parte din sesizările cetățenilor

Primăria orașului Popești-Leordeni a anunțat pe pagina de Facebook că a reușit să rezolve o parte din sesizările cetățenilor, cu scopul de a face ”un oraș mai bun”.

”Lucrurile bune se pot face doar împreună, atunci când autoritățile locale colaborează cu cetățenii”, mai spune sursa citată.

Astfel, primăria localității a montat băncuțe la pasarela pietonală de pe Strada Popești Vest, a montat o oglindă rutieră pe Strada Sfânta Agnes, a schimbat lămpile de iluminat stradal și a reparat gropile de pe Strada Erou Alexandru Garian, pe Strada Echinopțiului, pe Strada Sfânta Agnes, Strada Pavlicheni.

Primăria din Popești-Leordeni a rezolvat o parte din sesizările cetățenilor

În ultima perioadă cu implicarea noastră și sesizările dumneavoastră am reușit următoarele:

  • Am montat băncuțe la pasarela pietonală de pe Strada Popești Vest
  • Am montat o oglindă rutieră pe Strada Sfânta Agnes
  • Împreună cu firma Veolia am curățat toate geigerelor de pe Strada Eclipsei
  • Am schimbat 13 lămpi de iluminat stradal pe Strada Eclipsei, am montat lămpi led pentru a susține eficientizarea energetică
  • În urma reclamațiilor am schimbat lămpile de iluminat pe următoarele străzi: Strada Sfânta Agnes, Strada Veseliei, Strada Popești-Români, Strada Norilor, Strada Rus Ionel, Strada Zorilor, Strada Fermei
  • Am reparat gropile de pe Strada Erou Alexandru Garian, pe Strada Echinopțiului, pe Strada Sfânta Agnes, Strada Pavlicheni
  • În urma reclamațiilor am mutat regulatorul de gaze de pe Strada Popești Vest, cu ajutorul echipei Distrigaz, am redat trotuarul pietonilor, așa cum este și normal.

Pentru sesizări ce țin de infrastructura locală, cetățenii îl pot contacta pe Mitran Constantin, consilier local din partea partidului Pro România, la numărul de telefon 0722715466, mai spune sursa citată.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati