Primăria Pantelimon: În orașul nostru, toate blocurile vor beneficia de reabilitare termică

Primăria Pantelimon anunță, într-o postare pe Facebook, că în oraș toate blocurile vor beneficia de reabilitare termică. În acest sens, ultimele 6 blocuri care nu au fost încă reabilitate sunt în procedura de licitație, arată sursa citată.

”În orașul nostru, toate blocurile vor beneficia de reabilitare termică. În prezent, ultimele 6 blocuri care nu au fost încă reabilitate sunt în procedura de licitație.”, arată autoritatea locală în postarea de pe Facebook.

Potrivit sursei citate, deși Primăria nu are nicio obligație legală de a efectua aceste lucrări, atât primarul cât și Consiliul Local consideră că este important să crească eficiența energetică a clădirilor.

Astfel, prin aceste investiții, se va asigura o temperatură confortabilă în apartamente, iar cheltuielile cu încălzirea vor fi semnificativ reduse.

Primăria orașului Pantelimon își asumă responsabilitatea pentru investițiile în modernizarea și reabilitarea termică a clădirilor de locuințe, prin finalizarea acestui proiect, arată sursa citată.

”Toate blocurile din orașul Pantelimon vor fi reabilitate termic, ceea ce va aduce un beneficiu major pentru locuitorii lor.”, notează Primaria Orasului Pantelimon.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati