Primăria Sector 3 anunță licitaţie pentru servicii de depozitare a deşeurilor. Autorizaţia de mediu a SD 3 a fost suspendată

Direcţia Generală de Salubritate Sector 3 anunţă pe SICAP licitaţie pentru un acord cadru privind serviciile de eliminare prin depozitare a deşeurilor, cu o valoare totală estimată la 51.625.800 lei.

În anunţ este invocată adresa primită pe 17 februarie de la Garda Naţională de Mediu, prin care se suspendă autorizaţia de Mediu a SD3 – Salubritate şi Deszăpezire S3.

„În vederea eliminării deşeurilor provenite de pe raza Sectorului 3, este necesară contractarea unor servicii de eliminare prin depozitare de către un operator economic autorizat în acest sens. Având în vedere prevederile legale şi din dorinţa de a contribui la un mediu curat şi sănătos, este necesară identificarea unor operatori economici care să preia deşeurile spre depozitare”, potrivit anunţului, scrie Agerpres.

Acordul cadru ar urma să fie încheiat pe o perioadă de 12 luni. În vederea calculării valorii estimate s-a ţinut cont de faptul că în anul anterior, conform rapoartelor, cantitatea maximă a deşeurilor a fost de aproximativ 15.000 tone/ lună colectate la nivelul Sectorului 3.

Pentru evaluarea ofertelor, componenta financiară va reprezenta 70%, iar distanţa de la groapa de gunoi faţă de centrul operaţional al autorităţii contractante – 30%.

Termenul limită pentru primirea ofertelor este 14 iunie.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati