Primăria Sector 5: Facturi de aproape un milion de lei, emise pentru marfă fictivă de firma Economat către Administraţia Pieţelor

Economat Sector 5 SRL a emis mai multe facturi către Administraţia Pieţelor în valoare totală de 932.504 lei (aproximativ 190.306 euro), susține Primăria Sector 5.

„Problema este că marfa care apare în facturi nu a fost livrată niciodată. Mai mulţi angajaţi ai Administraţiei Pieţelor au dat note explicative prin care vorbesc despre ameninţările primite de la fostul director pentru a semna mai multe contracte. În caz contrar, oamenilor li se spunea că îşi vor pierde locurile de muncă. Mai mult, aceştia au fost ameninţaţi din nou de fostul director în prezenţa altor angajaţi, când acesta a fost chemat să dea, la rândul său, o notă explicativă.

Mai mulţi angajaţi vorbesc şi despre fals în înscrisuri. Mai exact, pe un contract apare o semnătură, iar în anexă este una total diferită.

Contractele au ca obiect achiziţia mai multor produse: mii de baxuri de hârtie igienică, mii de pachete de şerveţele, produse de curăţenie, dosare, sute de stick-uri de memorie, mii de cutii de arhivare şi containere de arhivare, papetărie etc”, mai susține primăria.

„Alo, autorităţile! Iată că mafia nu doarme încă. Dar vă promit că nu mai au mult. Epoca lor e aproape de final în Sectorul 5. S-a terminat cu spălarea de bani din ultimii ani! Îi asigur pe toţi cei care şi-au asumat să scoată adevărul la suprafaţă că adevărul îi va proteja şi apăra. Apreciez curajul de care aţi dat dovadă şi vă asigur că tirania va dispărea din Sectorul 5. De acum înainte veţi avea parte de dreptate şi transparenţă! Niciunul dintre dumneavoastră nu va mai fi nevoit să semneze contracte fără acoperire! Niciunul dintre dumneavoastră nu va rămâne fără loc de muncă, atât timp cât respectaţi statutul funcţionarului public, transparenţa şi fişa postului!”, a transmis Primarul Cristian Piedone.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati