Primăria Sector 6: Avem nouă instituții de învățământ autonome, pe care le-am dotat cu panouri fotovoltaice

0
135
”Într-o perioadă în care toți facem economie la consumul de curent, reușim să eficientizăm energia electrică inclusiv la nivel de unități de învățământ. În Sectorul 6, avem nouă instituții de învățământ autonome, pe care le-am dotat cu panouri fotovoltaice. Consumă energie de la soare, inclusiv în perioadele reci de peste an. Astfel că facturile se reduc simțitor.
PANOURILE FOTOVOLTAICE, SCĂDERE CU 20% A FACTURII LA CURENT, ÎNTR-O LUNĂ DE IARNĂ De la jumătatea lunii decembrie, la Creșa Pinocchio am montat 74 de panouri fotovoltaice care produc 30 kw/h. Imediat, s-a simțit o scădere cu 20% a consumului din sistemul centralizat de energie electrică, în comparație cu lunile anterioare.
În lunile călduroase, se va face o economie și mai mare! Investiția a fost de 145.384,68 lei
În perioada următoare, pe alte clădiri administrate de DGASPC Sector6 vor fi montate alte 35 de panouri. Creșa Harap-Alb are, de asemenea, surse de energie regenerabilă și, în curând, întregul sistem va fi updatat.
ALTE CLĂDIRI UNDE AM MONTAT PANOURI FOTOVOLTAICE
– Grădinița 274, corpul nou de clădire ridicat de la zero;
– After School-ul de la Școala 117, construit din temelii și recepționat;
– Școala 59;
– Școala 197;
– Școala “Adrian Păunescu”;
– Școala “Sfinţii Constantin şi Elena”;
– Școala “Sfântul Andrei”.
Alte 15 unități de învățământ vor fi dotate cu panouri, dintre care două sunt construite de la zero, iar restul se află într-un amplu proces de reabilitare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.