Primăria Sectorului 1 a finalizat modernizarea a patru toalete publice din centrul Capitalei – FOTO

Primăria Sectorului 1 a finalizat la sfârșitul anului trecut lucrările de modernizare a patru toalete publice din Centrul Capitalei. Este vorba despre toaletele din Parcul Kiseleff (Doina 1 și Doina 2), Parcul Herăstrău și Calea Griviței.

Acestea au fost dotate cu  uși antivandalism și antifoc, termopane, lumini led cu senzori, baterii sanitare cu fotocelule, tot ce este necesar pentru o funcționare în condiții civilizate, fiind și o soluție eficientă din punct de vedere economic. Separat, au fost prevăzute și grupuri sanitare pentru mama și copilul și pentru persoane cu dizabilități. Acestea vor fi deschise în perioada următoare.

„Fostele administrații locale le-au abandonat sau le-au transformat în baruri, le-am găsit dezafectate și în paragină, focare de infecție, lucru inadmisibil pentru București. Fotografiile sunt de la toaletele din parcul Kiseleff (Doina 1 și Doina 2), iar după cum vedeți în exterior totul a fost refăcut așa cum a fost inițial. Pe unul din acoperișurile din lemn am păstrat inclusiv porumbarul pentru păsări”, a declarat primarul Sectorului 1, Clotilde Armand.

Pe lângă cele patru toalete modernizate, administrația locală a Sectorului 1 mai administrează aproape 20 de toalete publice automate și mai multe toalete ecologice.

Foto: Facebook / Clotilde Armand
Foto: Facebook / Clotilde Armand

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati