Primăria Sectorului 1 a început recrutarea recenzorilor pentru colectarea datelor în teren. Cu cat este plătit un recenzor

Primăria Sectorului 1 anunţă că a început miercuri recrutarea a aproximativ 300 de recenzori pentru colectarea datelor în teren, prin interviuri faţă în faţă, cu ajutorul tabletelor, precum şi a coordonatorilor acestora (15), pentru recensământul populaţiei şi locuinţelor.

Sursa citată precizează că cei interesaţi se pot înscrie până pe 15 aprilie, prin transmiterea la adresa de e-mail recensamant@primarias1.ro sau depunerea la Registratura Primăriei Sectorului 1 din Bulevardul Banu Manta nr. 9 a unei cereri-tip, care poate fi descărcată de pe www.primariasector1.ro.

Cererea poate fi depusă la Registratură în timpul programului de lucru cu publicul – luni, marţi, miercuri şi vineri, în intervalul orar 08,30 – 16,30, iar joi între orele 08,30 – 18,30.

Selecţia o va face o structură specializată din cadrul Institutului Naţional de Statistică, pe baza unui punctaj de evaluare care poate fi consultat pe site-ul Primăriei Sectorului 1.

Cu cat este plătit un recenzor

Colectarea datelor în teren va avea loc în perioada 16 mai – 17 iulie, iar persoanele selectate îşi vor desfăşura activitatea în baza unui contract-cadru de servicii.

Plata recenzorilor se va face în funcţie de numărul de chestionare completate faţă în faţă. Chestionarul este compus din mai multe secţiuni cu grade de complexitate diferite. Secţiunea pentru recenzarea persoanei este plătită cu 7 lei, iar cea pentru recenzarea locuinţei cu 3,5 lei.

Plata recenzorilor-şefi este în sumă fixă de 6.000 de lei pentru cele două luni de contractare a serviciilor, stabilită raportat la gradul de complexitate al activităţii, se precizează în comunicat.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati