Primăria Sectorului 1 a lansat licitația pentru construirea unui bazin olimpic

Primăria Sectorului 1 a lansat în SEAP licitația pentru construirea unui bazin olimpic, a anunțat primarul Clotilde Armand.

„Pentru cine n-a înțeles de ce am luptat în primii ani de mandat să opresc risipa banilor care se scurgeau către firmele transpartinice: Am lansat în Sistemul Electronic de Achiziții Publice (SEAP) achiziția de «Proiectare, Asistență tehnică și Execuție lucrări pentru realizarea obiectivului de investiții Bazin olimpic».

Ne-am bucurat împreună de performanțele lui David Popovici și am stat cu sufletul la gură la fiecare competiție la care înotătorii români au participat. Este un sport în care sunt recompensate mai ales munca și talentul sportivilor. Dar nu este de ajuns acest lucru. Copiii care vor să facă acest sport trebuie încurajați de autorități, trebuie să li se ofere condiții la standarde și cu dotări europene, este necesar să dezvoltăm rapid infrastructura sportivă din București”, a precizat Clotilde Armand pe pagina sa de Facebook.

  • Bazinul olimpic va avea 10 culoare pentru întreceri (cu echipamente specifice), dar și birouri, vestiare, saune, grupuri sanitare, dușuri, spații de depozitare, camera tehnice etc. Tribunele de la etajul întâi vor avea o capacitate de 939 de persoane.

„Este o investiție importantă pe care vrem să o facem, și mă voi asigura că vor fi respectate termenele de execuție și toate standardele de calitate. Vrem să creștem numărul competițiilor sportive (natație) profesionale organizate și desfășurate în București și să încurajăm copiii din Sectorul 1 să practice acest sport”, subliniază primarul Sectorului 1.

Valoarea totală estimată a contractului este de 37,5 milioane lei, iar durata acestuia este de 24 de luni. Firmele care vor face oferte trebuie să demonstreze că au dus la bun sfârşit contracte privind lucrări similare, în ultimii cinci ani, în valoare cumulată de minimum 37,5 milioane lei, fără TVA, la nivelul a maxim trei contracte.

„Stați cu ochii pe SEAP să vedeți curând și alte proiecte de investiții dedicate comunității noastre. #Continuăm”, încheie Clotilde Armand.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati