Primăria Sectorului 1 a obţinut certificare ISO pentru un sistem de management anti-mită

0
465
Foto: Clotilde Armand / Facebook

Primăria Sectorului 1 a obţinut certificare ISO pentru un sistem de management anti-mită, a anunţat, marţi, edilul Clotilde Armand.

„Am obţinut astăzi certificarea SR-ISO 37001:2017 – Sistem de management anti-mită la nivelul Sectorului 1 al Municipiului Bucureşti. Suntem una din primele administraţii locale din România care obţine această certificare. (…) Am schimbat proceduri operaţionale de lucru, au fost stabilite măsuri preventive anticorupţie la nivelul aparatului de lucru din subordine, am creat un registru al riscurilor de corupţie la nivelul Primăriei, am făcut o campanie de conştientizare privind riscul expunerii la faptele de corupţie, iar un număr de 60 de funcţionari publici au susţinut cursuri de formare/instruire în domeniul prevenirii corupţiei, transparenţei, eticii şi integrităţii cu experţi din cadrul DGA”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Potrivit edilului Sectorului 1, corupţia constituie „o ameninţare” pentru democraţie, supremaţia dreptului, echităţii sociale şi a justiţiei, „erodează” principiile unei administraţii eficiente, „subminează economia de piaţă” şi „pune în pericol” stabilitatea instituţiilor statale.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.