Primăria Sectorului 1 a trimis primul tir cu ajutoare spre Kiev – VIDEO

0
171

Primăria Sectorului 1 a trimis vineri primul tir cu ajutoare spre Kiev, a anunţat edilul Clotilde Armand, precizând că strângerea de ajutoare din Piaţa Amzei continuă.

„Am încărcat şi trimis astăzi primul TIR cu ajutoare spre capitala Ucrainei. Toate ajutoarele donate de dvs. la centrul din Piaţa Amzei sunt în drum spre Kiev. Într-un nou mesaj pe care Vitali Klitschko mi l-a transmis, primarul oraşului Kiev a dorit (din nou) să vă mulţumească personal tuturor pentru sprijinul oferit. Are nevoie în aceste momente grele de suportul nostru”, a scris Clotilde Armand pe Facebook.

Ea a punctat că autoritatea locală căută resursele necesare pentru a trimite şi alte tiruri cu ajutoare către capitala Ucrainei.

„Campania noastră de strângere de ajutoare din Piaţa Amzei continuă. Cei care vor să ne sprijine în această acţiune umanitară sunt rugaţi să sune la numărul de telefon al Poliţiei Locale Sector 1 – 021/9540 – număr apelabil non- stop”, a adăugat Clotilde Armand.

„Acum, mai mult ca niciodată, locuitorii din Kiev au nevoie de ajutorul democrațiilor. Situația este critică, rușii au ajuns la marginea orașului, iar întreaga localitate a fost transformată într-o fortăreață. Deși jumătate din locuitorii Kievului au reușit să plece, acolo mai sunt circa două milioane de suflete. Au nevoie urgentă de mâncare și medicamente.”, a mai spus edilul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.