Primăria Sectorului 1 acuză dezinformare în cazul pazei pentru Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu”: Primăria va asigura paza

Reprezentanţii Primăriei Sectorului 1 precizează că informaţia potrivit căreia instituţia nu va mai asigura paza pentru Spitalul de copii „Grigore Alexandrescu” preluată de opinia publică este una falsă. Din contră, „Primăria Sectorului 1 va asigura paza şi va continua investiţiile în spitale”.

„Precizări pentru corecta informare a opiniei publice. Mai multe site-uri au preluat o informaţie FALSĂ cum că Primăria Sectorului 1 nu mai asigură paza  Spitalului Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu». Dimpotrivă. Primăria Sectorului 1 va asigura paza şi va continua investiţiile în spitale”, arată o postare făcută miercuri pe pagina de Facebook a Primăriei Sectorului 1.
Sursa citată reaminteşte că „Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii «Grigore Alexandrescu» a încheiat, la sfârşitul acestei luni, un proces verbal prin care a trecut patrimoniul unităţii în administrare sa. În baza unui acord între primărie şi spital suntem pregătiţi să facem investiţiile necesare pentru cetăţeni”.

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati