Primăria Sectorului 1 modernizează 31 de artere/ Alte 26 de străzi ”care necesită intervenţii urgente” vor fi în atenţia Consiliului Local în şedinţa de marţi

0
187

Primăria Sectorului 1 modernizează 31 de artere. De asemenea, proiecte privind alte 26 de străzi care necesită intervenţii vor fi din nou în atenţia Consiliului Local în şedinţa de marţi.

Primarul Clotilde Armand a precizat, luni, pe Facebook, că şantierele deschise pe 31 de străzi se află în diverse stadii de execuţie.

Conform edilului, pe ordinea de zi a şedinţei Consiliului Local de marţi se află o listă de 26 de străzi, care necesită intervenţii urgente:

  • Elena Clucereasca, Islaz, Panait Istrati, Gherghel Paraschiva, Virgil Pleşoianu, Costache Sibiceanu, Butuceni, Intrarea Godeni, Volumului, Craiovei, Pinului, Frasinului, Intrarea Av. Teodor Iliescu, Theodor Aman, Intrarea Grigore Alexandrescu, Intrarea Victor Eftimiu, Iuliu Tetrat, Ioan Zalomit, Aristide Demetriade, Albac, Dionisie Fotino, Constantin Mille, Chile, Intrarea Gheorghe Simionescu, Neajlovului şi Siriului.

„Aprobarea modernizării acestor artere a fost ignorată în ultimele şase luni de consilierii locali PSD – PNL.

Îi aştept pe locuitorii acestor străzi la următoarea şedinţă pentru a susţine necesitatea modernizării arterelor în faţa unor consilieri locali care refuză constant tot ce înseamnă investiţie majoră în Sectorul 1”, a scris Armand, pe pagina sa de socializare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.