Primăria Sectorului 1 modernizează bucătăriile grădinițelor/ FOTO: Cum arată bucătăria Grădiniței nr.44 de pe Strada Bârlogeni

Primăria Sectorului 1 anunță că grădinițele care se află în administrare se află în proces de modernizare.

”Am creat condiții moderne în locurile de preparare a hranei din grădinițele Sectorului 1. Ceea ce vedeți în imagini este o bucătărie care a fost renovată și utilată complet de la Grădinița nr. 44 de pe Strada Bârlogeni nr. 24”, arată Primăria Sectorului 1, într-o postare pe Facebook.

„După ce zeci de ani aici a fost gătită hrana pe echipamente uzate moral, iar mobilierul bucătăriei era învechit, Primăria Sectorului 1 a investit masiv în renovarea și modernizarea completă a acesteia”, susține sursa citată.

  • Astfel, instituția a prezentat imagini cu o bucătărie care a fost complet renovată și echipată cu electrocasnice noi de ultimă generație. De asemenea, mobilierul și obiectele sanitare au fost înlocuite în cadrul acestei renovări.
Foto: Facebook / Primăria Sectorului 1

”În Sectorul 1 investim nu numai în construirea de unități de învățământ noi sau în extinderea celor existente, ci și în siguranța alimentară a copiilor noștri. 👩‍🍳 Bucătării moderne înseamnă condiții de prepararea a hranei ce respectă în totalitate normele sanitare și de igienă”, conchide adminsitrația locală Sector 1.

Foto: Facebook / Primăria Sectorului 1

URMĂREȘTE-NE PE

Articole similare

Noutati